top of page

Vince is een jongen van 14. Zijn passie is schermen. Als een journalist hem interviewt leren we Vince kennen als een onbevangen, vrolijke jonge gast met een passie voor sport. Ook al wordt hij als hét talent voor de toekomst gezien; zijn vrienden, toneel en gamen zijn voor hem minstens even belangrijk. 

 

Vince beseft nog niet dat zijn nationale titel het begin van het einde van zijn sportcarrière zal betekenen. Alsof de titel een trigger is bij zijn vader, trainer en club worden er opeens grote verwachtingen gesteld. Hij moet meer trainen waardoor hij minder tijd heeft voor zijn vrienden. Zaterdag staat er cardio en powertraining op het menu. Zondag competitie. Verliezen is geen optie.  

 

Ook zijn vader is gebeten. Hij ziet zijn zoon al duelleren op de Olympische Spelen. Thuis gaat het enkel nog over schermen. Er worden filmpjes bekeken van de grootste schermers aller tijden. Vince voelt zich als een speelbal waar niet naar geluisterd wordt. Hij wil enkel sporten, in de club naar zijn hart, met zijn beste vrienden aan zijn zijde. 

EN GARDE

uitgezonderd-EnGarde-Icon01 kopie.jpg

Coachen met de M-factor!

Motiveren van jeugdsporters is een kunst.

Een kunst die je kan leren en waar je als club bedreven in kunt worden. Door in te zetten op een inspirerend clubleven voor de trainers, de sporters en hun ouders, kan elke club hun sporters met hun "volle goesting" naar hun "volledige maximum" brengen. 

Deze voorstelling die tot stand kwam in samenwerking met Sport Vlaanderen sluit naadloos aan bij de filosofie van coachen met de M-factor

PRAKTISCH

PRAKTISCH

45 à 50 min zonder pauze

Kan gebracht worden op elke locatie!

Speelvlak min 7m breed en 6m diep

Verduisterde zaal is gewenst

Licht- en geluidsinstallatie worden meegebracht indien niet aanwezig.

Technische fiche wordt meegezonden bij reservatie en maakt onderdeel uit van de overeenkomst

BOEKEN

telefonisch
03 219 13 33
UITKOOPSOM

Eerste voorstelling: 950 euro

Tweede voorstelling: 10% korting

Derde voorstelling: 15% korting

Verplaatsingskosten en auteursrechten niet inbegrepen.

De organisatie staat zelf in voor de aangifte bij Sabam

Prijzen steeds vermeld exclusief 6% BTW

Mogelijkheid tot een nabespreking (20 minuten) door initiatiefnemer Sport Vlaanderen en/of een opvolgingsworkshop door M-factor."

bottom of page