top of page
Multi ethnic coworkers using tablet device on creative office - College students with lapt

Yes You Can

Jongeren in de derde graad staan voor een grote uitdaging. Overleven in ‘de grote wereld’. Ondernemen is geen keuze , maar een must. En ieder zal dit op zijn of haar manier moeten invullen.

Ondernemen
3de graad

"Niet opgeven en blijven gaan, want telkens je een korte adempauze neemt word je voorbij gestoken door duizenden anderen. "

Jongeren moeten een plaats veroveren op de arbeidsmarkt en dat gaat vaak gepaard met ‘angst’ en ‘onwetendheid’. Welke weg ga ik op? Welke carrière wil ik uitbouwen? Waar zal ik solliciteren? Met de voorstelling ‘Yes You Can’ helpen wij hen graag op weg...

De start van een doldwaze rollercoaster. Drie excentrieke presentatoren nemen de jongeren mee op een leerrijk avontuur met één doelstelling: binnen het uur een nieuwe onderneming uit de grond stampen. In een ludieke spelvorm doorlopen ze het hele oprichtingsproces en proberen ze alle valkuilen te omzeilen. Vier thema’s staan centraal: lef, verantwoordelijkheid, zelfvertrouwen en risico’s nemen. Ook de link met de realiteit wordt niet uit de weg gegaan. Eerlijke getuigenissen van bekende en minder bekende ondernemers over succesvolle en minder succesvolle avonturen verrijken de voorstelling. 

PRAKTISCH

Het welslagen van een voorstelling voor uw leerlingen hangt af van een aantal parameters

Lees aandachtig de technische fiche en controleer of de voorstelling op jouw locatie kan doorgaan

45 min zonder pauze

Max 200 lln per voorstelling

Speelvlak min 8m breed x 5m diep

Verduisterde zaal is gewenst

Technische fiche maakt onderdeel uit van de overeenkomst.

Eerste voorstelling - 995 EUR

Tweede voorstelling - 10% korting

Derde voorstelling - 15% korting

Verplaatsingskosten en auteursrechten niet inbegrepen

Prijzen steeds excl. 6% BTW

bottom of page